лесен начин за редактиране на upin ipin глава снимка на android

можете да смените главата си с главата му Upin и Ipin. Е, сега ApkVenue иска да ви каже как да редактирате снимката на главата upin ipin.

Използването на джаджи с операционната система Android наистина е нещо забавно. Използвайки го, можете да се забавлявате, като например да редактирате снимка на главата си, за да станете Upin и Ipin. Така че, можете да се забърквате с приятелите, колегите и семейството си.

За целта ви е необходимо приложение за редактиране на снимки на главата Upin Ipin на вашия смартфон с Android. Така че, можете да смените главата си с главата на Upin и Ipin. Е, сега ApkVenue иска да ви каже как да редактирате снимката на главата upin ipin. Гарантирано ще прекарате един ден с работата си по редактиране на снимки.

  • 5 от най-добрите съвременни приложения за редактиране на снимки, които ТРЯБВА да използвате!
  • 35 Най-нови приложения за редактиране на снимки 2016 г.

Как да редактирате Upin Ipin Head Photo на Android

Както бе споменато по-горе, ако искате да редактирате снимката си и да замените главата си с Upin Ipin, трябва да изтеглите всички съставки, които трябва да бъдат подготвени. Какви са съставките за обработка на вашите снимки и смяна на главата ви с главата на Upin Ipin? Вижте стъпките по-долу, момчета !

Стъпки за редактиране на снимката на главата на Upin Ipin

  • Изтеглете първо приложението PicSay .
Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Изтеглете и снимката на главата на Апин Ипин.
  • Отворете приложението, след което намерете снимката, която искате да редактирате. Изберете Получаване на снимка .
  • Изберете Effect , след това Insert Picture .
  • Изрежете снимката на главата на Упин Ипин, но ако Джака не се нуждае от нея.
  • След това просто трябва да го позиционирате според вашите желания. Можете да премествате, увеличавате или намалявате главата на Upin Ipin.
  • За да го запазите, изберете зелената отметка горе вдясно. След това изберете Експортиране, след което щракнете върху опцията Запазване на снимка в албум .

Е, така се редактира снимката на главата на Апин Ипин. Лесно нали? По този начин ви е необходим само капитал, за да изтеглите приложението за редактиране на снимки Upin Ipin, след което можете да създадете свой собствен. Споделете вашето мнение чрез колоната за коментари по-долу.