Най-добрите 7 най-точни приложения за измерване на разстояние 2020

С препоръчаното от Jaka приложение за измерване на разстояние можете да разберете разстоянието или размера на обект само с HP камера. Наистина изтънчен!

Google Play Store е рай за тези от вас, които искат да търсят сложни приложения. Започвайки от развлекателни приложения до приложения, които улесняват ежедневието.

Смисълът на улесняването на живота е, че тези приложения са в състояние да ви помогнат да решите неприятни ежедневни проблеми.

Едно интересно приложение, което можете да опитате, е приложение за измерване на разстояние . Това приложение използва разширената реалност за цифрово измерване на разстоянието от една точка до друга.

7 най-добри приложения за измерване на разстояние за Android

Както ApkVenue обясни по-рано, можете да използвате приложения за офлайн измерване на разстояние, за да измервате разстоянието и размера на обект само с камера без интернет.

Наистина практично, нали, банда? Ако сте любопитни за приложенията, които означава ApkVenue, следете следната статия, да!

1. Спотър: Умно измерване

Първото приложение за измерване на разстояние, което ApkVenue препоръчва, е Pengintai: Smart Measure, разработено от индонезийски разработчик, наречен Smart Tools co.

Можете да използвате това приложение за измерване на разстоянието, височината, площта и ширината на даден обект чрез прилагане на тригонометрични формули.

Въпреки това можете да използвате само едно приложение за измерване на обект, който е на разстояние от 0 см до 50 метра .

Подробности Спотър: Умно измерване
Разработчик Smart Tools co.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.7MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Spotter: Smart Measure чрез следната връзка

2. EasyMeasure

Следва EasyMeasure, разработен от Caramba Apps . Това приложение ще ви помогне да измервате разстоянието на обект от мястото, където стоите.

Не е необходимо да използвате линийка, трябва само да насочите мобилния си телефон към обекта, който искате да измерите. Това приложение ще покаже наслагване под формата на триизмерни кутии.

Готиното при това приложение за измерване на разстояние е, че можете да измерите височината на вашите приятели, дори да знаете разстоянието на кораб от другата страна на езерото.

Подробности EasyMeasure
Разработчик Caramba Apps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 3.2 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете EasyMeasure чрез следната връзка

3. Измерете разстоянието

Pengintai: Smart Measure не е единственото приложение за измерване на разстояние, произведено в Индонезия. Приложението за измерване на разстояние, направено от MVTrail Tech, също е родно в Индонезия, знаете ли.

Със сензора на вашия мобилен телефон, Measure Distance ще изчисли разстоянието на обект, като просто насочи камерата на мобилния ви телефон към обекта, към който се насочвате.

Процесът на измерване в това приложение е автоматичен. Ако искате да измерите височината на обект, всичко, което трябва да направите, е да насочите камерата под обекта и след това да го насочите отгоре. Просто, нали?

Подробности Измерете разстоянието
Разработчик MVTrail Tech
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 7.9MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Measure Distance чрез следната връзка

4. разузнаване: интелигентно разстояние

Следва приложение за измерване на разстояние, наречено Pengintai: Smart Distance, което също е разработено от Smart Tools co. като Smart Measure Spotter.

Въпреки че имат сходни функции, има една съществена разлика между двете. Разузнаване: Smart Distance има ефективен обхват от около 10 метра до 1 километър .

Следователно това приложение вече не използва тригонометрични формули, а се възползва от перспективата на камерата на смартфона.

Подробности Спотър: Интелигентно разстояние
Разработчик Smart Tools co.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.9MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 3.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Spotter: Smart Distance чрез следната връзка

5. Интелигентни инструменти

Ако искате да намерите многофункционално приложение, Smart Tools може да бъде това, което търсите. Причината е, че това приложение предлага повече от просто приложение за измерване на разстояние.

Има 27 инструмента, които можете да използвате, започвайки от калкулатор, QR скенер, баркод скенер, звукомер, хронометър и не пропускайте дистанционно устройство.

Използвайки всички сензори, вградени във вашия мобилен телефон, това едно приложение ще осигури точни резултати от измерването.

Подробности Интелигентни инструменти
Разработчик Ксанонг
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 3.2 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Smart Tools чрез следната връзка

6. Автоматично разстояние

Автоматичното разстояние е инструмент за измерване на разстояние, който можете да използвате, за да разберете незабавно разстоянието от обект до друг обект през камерата.

Това приложение използва височината на обектива на камерата и ъгъла на наклона на камерата, за да изчисли разстоянието на обект.

Не само за измерване на височината на сградата или разстоянието на обекти, вие също използвате това приложение за закрити помещения.

Подробности Автоматично разстояние
Разработчик PotatotreeSoft
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.7MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Auto Distance чрез следната връзка

7. ImageMeter

Последното препоръчително приложение за измерване на разстояние е ImageMeter, разработено от Dirk Farin . Това приложение е изтеглено 1 милион пъти през Google Play Store.

Въпреки че има функции, подобни на горните приложения, ImageMeter има едно уникално предимство.

Това приложение е в състояние да измерва обекти в изображението, след като калибрирате обекта с размера на друг обект, който е референтен.

Подробности ImageMeter
Разработчик Дирк Фарин
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер Варира в зависимост от устройството
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно (основна версия)


Rp.49,000, - (Pro версия)

Изтеглете ImageMeter чрез следната връзка

Това е статията на Jaka относно препоръките за 7-те най-добри приложения за измерване на разстояние, които можете да използвате за незабавно измерване на обект.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Prameswara Padmanaba