7 най-силни аниме герои на всички времена, наистина трудно да се победи!

Не само известни с външния си вид или емблематични действия, тяхната голяма сила е в състояние да направи тази поредица от аниме герои ще бъдат запомнени от своите фенове.

Кой обича да гледа аниме филми?

Във всяко аниме, което гледате, трябва да има 1 герой, който е наистина силен и труден за победа. Или този герой е антагонист или враг, или дори самият главен герой.

Много от тях, поради своята сила и мъжество, се превърнаха в един от аниме талисманите, който феновете следваха.

Най-силните аниме герои на всички времена

Искате ли да знаете кои аниме герои са включени в него? Е, този път ApkVenue ще обсъди 7-те най-силни аниме герои на всички времена .

Кой мислиш? Вместо да се бавим, нека разгледаме следните рецензии!

1. All Might - My Hero Academia

Кой е гледал анимето My Hero Academia ? За тези от вас, които следват хода на това аниме от началото до края, трябва да сте запознати с героя All Might .

С истинско име Тошинори Яги, All Might стана 8-мият човек, който наследи легендарната сила, наречена One For All .

Въпреки това, който получи тази сила, ще бъде далеч по-твърд и по-силен, дори по-силен от своя предшественик.

Това също кара Katsuki Bakugo да се състезава с Izuku Midoriya . Твърди се, че Мидория стана 9-ият човек, получил тази сила, след като беше наследена от All Might.

В бъдеще състезанието между двамата ще бъде най-доброто аниме съперничество, което със сигурност е наистина вълнуващо за следване!

2. Natsu Dragneel - Fairy Tail

Известно е, че този пикантен тип с розов цвят може да манипулира огъня и да го направи много мощно оръжие, банда.

Без майтап, във всяка битка, която видите, той винаги пуска огън от различни форми на удари, ритници, дори през устата си!

Нищо чудно, че често го наричат огнения дракон . Неговата сила е легендарна дори в света на Fairy Tail.

Не само това. Той също така е в състояние да анализира движенията на врага бързо и точно. Въпреки че Fairy Tail е включен в най-лошото популярно аниме, той винаги ще бъде запомнен като емблематичен герой, който е много добро настроение !

3. Алукард - Хелсинг

За феновете на аниме поредицата Hellsing трябва да сте запознати с този легендарен вампир.

Алукард е известен като вампир със супер сили. Той е в състояние да регенерира клетките на тялото си много бързо, така че ще се възстанови незабавно при удар от стрели или изстрели.

Не само това, той също се казва, че има милиони души и много кръв. Нищо чудно, той е категоризиран като безсмъртен аниме герой , банда!

Това е и причината да се страхува от противниците си. Алукард също не се поколеба да разчленява тялото на врага си, след като го уби. Ужасен, а?

4. Сайтама - One Punch Man

Със сигурност сте запознати с аниме герои, които са изобразени като плешиви супергерои с плоски лица?

Освен изображението на анимето, което ще ви накара да се смеете, този аниме герой е известен като много жилав и силен, знаете ли!

Сайтама е известен с това, че може да удари противника си със супер сила. Бях толкова силен, че врагът успя да отскочи до десетки метри.

Той също така успя да победи различни видове врагове в поредицата One Punch Man. Бях толкова силен, че възникна въпросът, кой би могъл аниме героят да победи Сайтама ?

5. Monkey D. Luffy - One Piece

Всъщност този аниме герой One Piece има само 1 основна сила, която е в състояние да удължава крайниците си свободно. Разбираемо е, само името Rubber Man , нали?

Е, тъй като Луфи иска да се научи да развива силата си, Луфи най-накрая е в състояние да победи дори най-тежките си врагове.

Силата му също ще се увеличава с продължителността на пътуването, през което преминава, особено в борбата с враговете. Един ден той ще стане най-силният и най-богатият крал на пиратите в света.

Искате ли да следвате сюжета, който става все по-вълнуващ? Все още можете да проследите историята през поредица от сайтове, за да прочетете комикса One Piece на индонезийски, знаете ли!

6. Узумаки Наруто - Наруто

Кой е лоялен фен на едно от най-добрите екшън аниме на всички времена? Със сигурност сте добре запознати с тази емблематична нинджа от село Коноха.

Роден от различни болезнени процеси на живот и обучение, Наруто израства и се превръща в един от най-мощните шиноби на всички времена.

Една от тях е скоростта и мощта на атаките, които са много и разнообразни. Той също така е в състояние да се превърне в Kyubii no Kurama, известен още като силната и могъща 9-опашна невестулка.

7. Son Goku - Dragon Ball

Кой в детството си обичаше да чака Dragon Ball на телевизионния екран? Освен че е любим на децата от 90-те поколения, Сон Гоку като главен герой е известен и с това, че е много силен.

Силата му е толкова голяма, че дори лесно може да унищожи планетите само с няколко умерени удара, знаете ли!

Не само това, Goku е в състояние да разгърне сили на високо ниво на Саян на различни нива, от Супер Саян до Супер Саян 4 . Ето защо той е наричан един от най-силните герои на всички времена.

Това са 7-те най-силни аниме герои на всички времена. Кой герой ти е любим? Или може би имате други мнения освен горепосочените?

Хайде, не забравяйте да запишете вашето мнение или надежда в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на Jala!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Diptya .