15 най-вълнуващи RPG игри за Android от 2017 г.

Различни истории и вълнения предлагат RPG игрите, които могат да се играят на смартфони. След това ApkVenue има препоръки за 15 вълнуващи RPG игри за Android, които гарантирано ще ви накарат да съжалявате, ако не изтеглите!

Role game или Role Player Game (RPG) е жанр на играта, който е в голямо търсене от геймърите. Самата RPG е игра, в която играчите играят ролите на въображаеми герои и следват историята, която играта представя. В миналото RPG игрите можеха да се играят само на компютър или PlayStation , но с течение на времето лесно можем да намерим RPG игри в наши дни в Play Store, които да се играят на Android.

Различни истории и вълнения предлагат RPG игрите, които могат да се играят на смартфони. След това ApkVenue има препоръки за 15 вълнуващи RPG игри за Android , които гарантирано ще ви накарат да съжалявате, ако не изтеглите!

  • 5 ефективни начина да станете PRO при игра на RPG игри
  • 20 условия в MMORPG игрите, които трябва да знаете
  • 10 най-добри RPG игри на Android, които трябва да опитате

15 най-вълнуващи RPG игри на Android 2017

1. War of Rings-Cross Server Battle

Първата RPG игра, която е вълнуваща, напрегната и за съжаление, която трябва да пропуснете, е War of Rings-Cross Server Battle . Тази игра има много режими на игра и уникални игрови системи като безплатна система за оръжие, безплатна система за търговия, силна социална система и така нататък. Тази игра се провежда в света на същества като елфи, джуджета, гноми, орки и циклопи.

2. King's Raid

Тази игра с чудесна графика кани играчите да създадат свой собствен отбор за борба със злите босове и мощни врагове. Разбира се, не беше лесно да победим толкова много врагове . Необходими са умения и точност, за да спечелите. С фантастична история и предизвикателни битки, тази RPG игра е идеална за истински геймъри.

3. Soulcraft Action RPG

Играчът ще влезе в ролята на войник, за да се отърве от убийците и да изчисти града от престъпления. В тази вълнуваща екшън игра играчите изглеждат ангели, които трябва да се изправят срещу демони и да станат герои на земята. MobileBits GmbH като собственик на тази игра продължава да прави подобрения, за да увеличи удовлетвореността на играчите.

4. SOL: Камъкът на живота EX

Oddy Arts предлага стилна RPG игра, която може да се играе офлайн. Stone of Life EX поставя играчите в безкрайни подземия. Има безкрайни предизвикателства за различни вълнуващи мисии. Играчите са предизвикани да получат високи резултати с различни тактики и стратегии. Ще има много врагове, с които да се изправите като могъщ гигант със смъртоносни оръжия.

5. Dungeon Quest

Dungeon Quest е RPG игра от Shiny Box, която отвежда играчите на пътешествие, за да намерят най-доброто съкровище и да победят всички врагове. Добрият графичен дизайн допълва вълнението от битките, с които ще се сблъскате. Тази игра наистина тества умения, както и тактика и стратегия за постигане на победа.

6. Етериум

Тази игра от Making Fun предлага страхотна графика. Играчите са поканени да изследват тъмни пещери и подземия , гори, села и гробища. Дългото пътуване до Луната, за да убие странни същества между кратери и долини. Играчите ще преминат през напрегната сюжетна линия, пълна с интриги и вълнуващи битки.

7. Ловец на подземия 5

Повече от десет милиона души са играли тази RPG игра. Играчът ще действа като герой, който се бори срещу бандити и чудовища, които причиняват ужасен хаос и ужаси. Чудовища, зли рицари, демони миньони, зли магьосници и други врагове, които могат да бъдат намерени на различни места с невероятна игрална графика.

8. Легенда за мрака

Legend of Darkness е проста RPG игра, която е подходяща за начинаещи. Като герой, играчите трябва успешно да убиват чудовища, за да достигнат най-високото ниво. След това убивайте различни видове босове, които се крият на определени места. Има много оборудване, което може да се получи от убийството на чудовища, което след това може да се използва за убиване на други чудовища и босове, които трябва да бъдат елиминирани.

9. Chroisen 2

Kingkong Games Inc гарантира, че играчите ще имат всички вълнения да играят RPG игри чрез Chroisen 2 . След успеха на първата серия през 2009 г., Chroisen отново кани играчите да участват в ролеви игри с различни герои и уникални оръжия . Задачата на играча е да убива враговете с получените оръжия. Тази игра е изтеглена повече от 1 милион пъти и е получила голяма оценка от играчите.

10. Iron Bladen-Medival Legends

Лордът на демоните Баал се завърна, за да се опита да претендира за света Играчите трябва да станат герои, за да спасят цялото човечество от безсмъртието в ада. Победете безброй заплахи, като се биете с демонични сили и елиминирате пълчищата на немъртвите в Шотландия и прогонвате вампирите в Трансилвания. Тази забавна игра има ярка графика и интензивни битки.

11. Summoner's War: Sky Arena

Summoner's War: Sky Arena се превръща във фантастична RPG игра, пълна с екшън и битки за жизненоважен енергиен източник, наречен Mana Crystal . Има повече от 1000 вида чудовища, които се състезават за победа. Всяко чудовище има невероятни умения, които можете да изберете, за да направите страхотен отбор, за да получите кристалите на мана и да спечелите битката.

12. Критика: Белият рицар

Тази RPG игра от GAMEVIL кани играчите да почувстват вълнуващ и наистина напрегнат прилив на адреналин. Играчите могат да избират да играят герои с различни силни страни и предимства. Има разнообразие от различни системи за игри. Играчите могат да тестват своите умения и способности, за да играят RPG екшън игра с Kritika: The White Knights.

13. Счупена зора II

Broken Dawn II предлага атрактивни, супер вълнуващи и вълнуващи битки. Тази ролева игра също има отлична графика и напрегната история.

С добър контрол на играта, играчите имат за задача да унищожат нови видове вируси, които разпространяват и заразяват същества като хора и животни. В резултат на този вирус се появяват чудовища и играчите трябва да се изправят срещу чудовищата, за да елиминират успешно вируса.

14. Острие Aurum EX

Aurum Blade Ex кани играчите да изобразяват игрови герои с атрактивни визуални ефекти, но с напрегнато действие. Основната задача беше да се спре херцог Мардук, който беше причината за лошите неща, които се случиха. Играта разполага с бърза игрална система със смъртоносни оръжия, вълнуващи атаки, заклинания и контроли, които наистина поставят на изпитание уменията на играчите .

15. Пощенски рицар

Последната вълнуваща RPG игра за Android е Postknight . Тази игра на Kurechi е създадена да бъде забавна, вълнуваща и вълнуваща игра. Повдигане на историята на една кестария, която е служила в трудна и опасна мисия в царството на Великата Курестал. Има много герои и врагове, които ще срещнете в изпълняваните мисии. Вълнуващо приключение, което не бива да се пропуска.

Това са 15 вълнуващи RPG игри за Android . Ако сте играли тези игри, коя според вас е най-напрегната и интересна за игра? За тези, които никога не са го играли, изтеглете го! Гарантирано, няма да съжалявате!