7 най-добри мултиплейър андроид състезателни игри

Много автомобилни състезателни игри в магазина на Google Play, но много рядко имат мултиплейър режим, така че не е много удовлетворяващо.

Няма нищо по-вълнуващо и предизвикателно от това да играете тематична игра с автомобилни състезания. Освен че може да се отървете от скуката си, тази игра може да практикува и вашата стратегия. Причината е да спечелите състезателна тема като тази, не е никак лесна. Играта ще бъде още по-забавна, ако се играе с приятели, защото някои от игрите по-долу вече поддържат мултиплейър .

Много автомобилни състезателни игри в магазина на Google Play, но много рядко имат мултиплейър режим, така че не е много удовлетворяващо. По-различно е, ако е осигурен мултиплейър, което означава, че можете да играете дуели с приятелите си .

Тази мултиплейър автомобилна състезателна игра, която ApkVenue ще прегледа, изисква връзка с интернет, но не е нужно да се притеснявате, защото не изсмуква квотата ви. Така че едно устройство трябва само да активира функцията за гореща точка, за да се свърже с други смартфони.

  • 17 най-добри игри за автомобилни състезания 2020 за всички платформи, много реалистични!
  • 9 мултиплейър игри за Android, които можете да играете с приятели
  • 8 удивителни факта за геймърите, които трябва да знаете

Тези 7 игри за автомобилни състезания с Android могат да се играят мултиплейър

1. Градски състезания 3D

Тази супер готина игра е не само забавна, но можете да играете и с приятели, защото поддържа мултиплейър режим. Така че можете да тествате колко добре играете игри с приятели. И тази игра City Racing 3D предлага няколко режима на игра, от които можете да избирате, като Кариера, Елиминационен турнир, 1 Vs 1, Time Trial и други. Освен вълнуващия геймплей, графиката на тази игра също е много интересна.

2. Racers Vs Cops Multiplayer

Racers Vs Cops Multiplayer е игра, която напълно обхваща състезателния жанр. От разработчика Momend Ltd , тази игра ще ви покани да получите предизвикателство да се състезавате помежду си на две превозни средства. Можете също така да изберете един от ездачите според вашите желания. Моделът за мултиплейър е все същият, който разчита на wifi връзка на едно от устройствата, така че може да бъде смартфон на вашия приятел или ваш собствен.

3. Истински състезания 3

Със сигурност ще искате да го изтеглите, защото виждате тези зашеметяващи графики. Real Rancing 3, създаден от разработчика ELECTRONIC ARTS, може да ви изуми след като видите геймплея. Причината е, че цялостният жанр на тази игра е не само състезателен, но също така има екшън и приключения, така че тази игра също ще ви покани на приключение самостоятелно или в мултиплейър.

4. SUP Multiplayer Racing

Тази леко нелепа игра всъщност е не по-малко вълнуваща от другите игри. SUP Multiplayer Racing също представя интересен геймплей, състезателите също могат да се състезават с висока скорост, защото могат да правят NOS . Ако често печелите състезания, един ден можете да получите супер бързи превозни средства, вариращи от Muscle Cars, Monster Trucks, Rally Cars до Hot Rods .

5. Super Car Racing Multiplayer

Не по-малко интересно в играта за мултиплейър Super Car Racing, защото тази игра предлага много писти, от които можете да избирате, като снежна планина, градски и градски път, есенен път, а също и плажен път и селска улица. Всички тези състезателни писти имат различни предизвикателства, така че нивото на трудност не е еднакво. Освен това може да се играе в мултиплейър, така че ще бъде по-забавно да се играе.

6. Реалност Drift мултиплейър

Шестата игра е състезателна игра, която се различава от игрите по-горе. Въпреки че Reality Drift Multiplayer също е състезателна игра, има разлики в играта, ако играта по-горе е просто обикновено състезание, тази игра трябва да се управлява от дрейф или плъзгане. Тази игра може да се оприличи на филм за дрифт в Токио .

Уникално е, че режимът за мултиплейър на тази игра не може да се играе само от двама души, можете да играете играта Reality Drift Multiplayer с 32 души . Така играта ще бъде по-вълнуваща и предизвикателна.

7. Мултиплейър автомобилна надпревара

Изглежда, че графиката на играта Multiplayer Car Race не е толкова добра, колкото някои от игрите по-горе. Въпреки че графиките, които се носят, са доста прости, носеният геймплей е не по-малко вълнуващ. Ще играете като супер луд шофьор на кола, няма правила , така че кой е най-бързият, тогава ще спечели. Освен това може да бъде и мултиплейър! NaturalMotionGames Ltd Състезателни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 7 андроид автомобилни състезателни игри, които могат да се играят в мултиплейър . Играта по-горе изисква връзка от едно от устройствата и на двата смартфона. Но за щастие няма да изчерпи квотата ви за интернет. Номерът е просто да активирате горещата точка на вашия смартфон или на вашия приятел и след това да го свържете, след като се свържете, след това просто да играете.