6 най-добри андроид емулатора за pc mac os x

Искате ли да стартирате приложения за Android на устройства, базирани на Mac OS X? Намерете отговори за най-добрите емулатори на Android тук.

Различни неща за Android са много приятни за игра. Както приложенията, така и игрите, представени на платформата, направени от Google, винаги предлагат различно изживяване за всяко използване. Тогава, ако използвате компютър или лаптоп, можете ли все пак да го използвате?

Отговаряйки на горния въпрос, да, това може да се направи. Тъй като операционната система Windows сега улеснява потребителите, като представя софтуер, който поддържа Android. Windows? Обсъждаме ли Windows тук? Не. Ще обсъдим Android емулатора за Mac OS X PC . И така, кой е най-добрият емулатор за стартиране на приложения за Android с операционната система Mac OS X?

  • 8 Проблеми с BlueStacks и как да ги поправите
  • Как да играя Clash Royale на компютър или лаптоп с най-лекия Android емулатор

6 най-добри Android емулатори за Mac OS X PC

1. Bluestacks App Player

Кой не знае този един емулатор? Да, BlueStacks App Player е най- масовото софтуера . Обикновено тези от вас, които използват този софтуер, трябва да използват компютър, базиран на Windows. Очевидно този страхотен софтуер е достъпен и за Mac OS X. Така че тези от вас, които искат да играят игри на Android на устройство с Mac, не трябва повече да се притесняват. Самият Bluestacks е единственият емулатор на Android, който се поддържа от инвестиции от Intel , Samsung , Qualcomm и AMD .

2. Xamarin Android Player

Освен Bluestacks, Xamarin Android Player е и най-добрият емулатор на Android, който можете да използвате на компютър, базиран на Mac OS X. Можете да управлявате любимите си приложения или игри на Android чрез този емулатор. Процесът на инсталиране обаче наистина е малко дълъг, трябва само да следвате предоставените инструкции, момчета .

3. Андироид

Andy OS е операционна система, която предоставя функции, които са много, много в изобилие на Mac, Windows и Cloud базирани устройства. Това осигурява гъвкавост между настолни и мобилни компютри . Също така ще бъдете в крак с актуализациите от функциите, предоставени от най-новата операционна система Android. Да, Andyroid е друг най-добър емулатор, който да инсталирате на PC Mac OS X.

4. Droid4X

Ако сте малко мързеливи и търсите приложения в емулатора, тогава има един най-добрият софтуер за вас. Името му е Droid4X . Този емулатор на Android ви улеснява да плъзгате и пускате файлове под формата на приложения и процесът на инсталиране веднага ще започне. След това, моля, продължете да се наслаждавате на играта на любимите си приложения и игри за Android.

5. ARChon! Android емулатор

Искате ли да стартирате приложения в най Chrome браузъра на вашия Mac OS X компютър? Използвайте ARChon! Android емулатор . Този най-добър емулатор на Android ще ви помогне да стартирате любимите си приложения и игри за Android в браузъра Chrome. Леле, колко добре е това? Всички сте изследвали виртуалния свят, можете също да играете игри. Страхотен!

6. Genymotion

Genymotion е един от най-добрите емулатори на Android, който можете да изберете за вас. Защо трябва да изберете Genymotion? Защото този софтуер е бърз, лесен за използване и е най-мощният емулатор на Android, създаван някога. Освен това, ако искате да създавате приложения за Android, можете да ги тествате с помощта на Genymotion.

И така, това са шест избора на най-добрия емулатор на Android, които можете да направите като справка, която да използвате. Ако не, просто опитайте един по един, за да сравните способността. По-късно, ако един от емулаторите е вашият най-добър избор, споделете своя опит в коментарите по-долу. Късмет!