като WhatsApp, ето как да регистрирате гориво с номер на мобилен телефон

Все по-често BBM става все по-пълен и лесен за използване. Дори сега можете да се регистрирате за BBM, като използвате номера на мобилния си телефон!

Много преди да се отвори за потребители на Android и iOS, BlackBerry Messenger (BBM) беше ексклузивен за потребителите на BlackBerry. Още по-ексклузивно е, защото това приложение за чат използва BBM PIN за добавяне на контакти. И това е добавена стойност от BBM.

Но знаете ли, че сега BBM също е като WhatsApp, който използва номер на мобилен телефон? За да бъде лесно и не любопитно, нека регистрираме BBM, като използваме номер на мобилен телефон!

 • 2 ефективни начина за възстановяване на забравена BBM парола
 • Как да използвам два BBM акаунта в един Android
 • Съвети за BBM на Android, за да не губите памет и RAM

Списък на BBM с помощта на мобилен номер

Една от слабостите на BlackBerry Messenger е, че трябва да използвате BlackBerry ID. Не малко потребители на BBM забравят паролите си за BBM, така че трябва да установят нови контакти. Е, за тези от вас, които често забравят своя BBM имейл и парола, е добре да се опитате да се регистрирате за BBM, като използвате номера на мобилния си телефон.

Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ

Предимства на регистрацията на BBM с помощта на мобилен номер:

 • Няма нужда да запомняте имейл адреси и пароли на BBID
 • Ако забравите паролата, можете веднага да потвърдите, като използвате номера на мобилния си телефон
 • По-бърз процес на влизане
 • Когато и двамата използвате BBM, можете лесно да поканите приятелите си. Значи е като WhatsApp нали?

Как да регистрирам BBM с мобилен номер

След като знаете предимствата на BBM акаунт, използващ номер на мобилен телефон, сигурен ли сте, че не искате да имате BBM, който използва номер на мобилен телефон? Така че, ако се интересувате от BBM акаунт, който използва мобилен номер, ето как да го създадете:

 • Уверете се, че вашият BBM е най-новата версия на BBM. Той не само носи нови функции, но външният вид на най-новия BBM е и по-интуитивен и удобен за използване. След това можете да отворите BBM. Малко по-различно, първоначалният дисплей ще бъде третиран в колона, която изисква използване на номер на мобилен телефон.
 • Тъй като целта е да регистрирате BBM, като използвате номера на мобилния си телефон, просто въведете вашето име, телефонен номер и парола за BBM. Не забравяйте да зададете кода на държавата!

 • След като щракнете върху Регистрация , ще бъде въведен код за потвърждение под формата на SMS на номера, който сте регистрирали. Въведете кода.

 • Voila ! Регистрацията за вашия BBM акаунт е завършена.

 • След това можете да видите кой е във вашите контакти. Някои използват BBID, а други номера на мобилни телефони. О, да, можете веднага да разговаряте в BBM, въпреки че поканата не е приета. Като WhatsApp нали?

Дори да използвате мобилен номер, пак ще получите BBM PIN. Така че, ако не искате да споделяте номера на мобилния си телефон, можете да предоставите своя BBM PIN, за да можете да разговаряте . Поддържайте поверителността си в безопасност с BBM.

Как, интересувате се от използването на BBM с мобилен номер?