Тези 10 най-добри принцеси на Дисни са в състояние да ви накарат да се стопите

Коя според вас е най-красивата и най-добрата принцеса на Дисни? Според Яка 10-те принцеси в този списък са отговорите!

Карикатури и анимационни филми, продуцирани от Дисни, са известни с това, че имат красиви и очарователни принцеси.

Нещо повече, те винаги са изобразявани като протагонисти, които са мили, услужливи, смели, макар понякога и твърде наивни.

Затова този път ApkVenue ще ви даде списък с най -красивите и най-добрите версии на Disney Princess на JalanTikus!

Най-красивите принцеси на Дисни

Принцесният характер на Дисни кара много момичета да се стремят да бъдат като тях и да намерят своя принц.

Красотата, която притежават героите, е характеристика, която остава в съзнанието на публиката. Но в този списък Джака разглежда не само физическото.

Джака също прецени тези принцеси от тяхната природа и способност да преодоляват проблемите. И така, някой?

1. Бел (Красавицата и звярът)

Снимката е предоставена от: Fanpop

Бел от Beauty and the Best е изперкало момиче, което има смело отношение, без да се налага да изглежда като лошо момиче.

Всъщност той беше готов да се постави в опасно положение, за да спаси баща си. Той също така може да се адаптира добре, когато живее със Звяра.

Бел може да няма суперсили, но е в състояние да научи Звяра какво е доброто и в крайна сметка всъщност може да разтопи злото заклинание на принца!

2. Мулан (Мулан)

Източник на снимки: WallpaperCave

Мулан е един от най-трудните и възхитителни женски персонажи. Той беше готов да се жертва, за да защити семейството си от война.

Освен това Мулан е пример за принцеса на Дисни, която не е родена в знатно семейство или е омъжена за кралски принц.

Всъщност Мулан се присъедини към армията маскиран и никой не забеляза. Той също успя да спаси страната си от атаки на врага. По-малко лошо, какво да опитам?

3. Елза (замразена)

Източник на снимки: Тапети

Принцеса, която може да извади лед от ръцете си, кой друг, ако не Елза от Замръзналото . Тя се смята за една от най-женствените принцеси.

Елза е упорита и умна. В сравнение с други принцеси, тя е може би най-възрастната (21 години) и завършва филма си с един статут.

Тази принцеса на Дисни ни учи да бъдем себе си и иска да докаже, че жените могат да стоят сами без помощта на мъжете.

Други принцеси на Дисни. . .

4. Покахонтас (Покахонтас)

Източник на снимки: OnStageBlog

Покахонтас е персонаж на Дисни, вдъхновен от реални хора, а не просто от приказка. Той е човек, който има връзка с природата и може да общува с него.

Физически Покахонтас изглежда като супермодел с високо и добре пропорционално тяло. Нейната красота е много екзотична.

Пътят на живота на Покахонтас може да се различава малко от другите принцеси. Той се стреми да създаде мир между двете враждуващи групи.

5. Рапунцел (Заплетен)

Източник на снимката: Eskipaper

От заплетения филм има Рапунцел, която е известна със супер дългата си коса. Отначало изглежда наивен, но в крайна сметка успява да покаже най-доброто от себе си.

Беше затворен в кула от майка си, която имаше амбицията да остане млада с косата, която имаше Рапунцел.

Рапунцел също е тип жена, която е пълна с интелект и понякога леко манипулира събеседниците си.

6. Жасмин (Аладин)

Източник на снимки: WallpaperCave

За разлика от другите принцеси на Дисни, Жасмин изглежда малко по-ожесточена, особено когато се сблъсква със законите, които регламентират за кого да бъде омъжена.

Той е и сред онези, които се осмеляват да използват себе си, за да отвлекат вниманието на Джафар, за да може Аладин да му открадне лампа.

В крайна сметка знаем, че той е избрал главния герой Аладин. Възможно ли е заради вълшебния килим, който има?

7. Ариел (Малката русалка)

Източник на снимки: WallpaperCave

Следва Ариел от Малката русалка . Освен че има сладко лице, Ариел е и смел, защото е спасил давещ се принц.

Ариел също има ослепително златен мелодичен глас. За съжаление тя е готова да сключи споразумение с Урсула, за да се срещне с мъжа, за когото мечтае.

Това прави Ариел малко възприемана като палав тийнейджър, който се опитва да се бунтува от баща си, който е кралят на моретата.

8. Пепеляшка (Пепеляшка)

Снимката е предоставена от: Clementoni

Може би Пепеляшка е една от най-емблематичните принцеси на Дисни. Всъщност той е любимецът на покойния Уолт Дисни, нали знаете!

Нейната история, която страдаше с нейното доведено семейство, след това се срещна с феята кръстница и се омъжи за принца, защото стъклената пантофка е останала в детските ни спомени.

Просто понякога Пепеляшка изглежда твърде съвършена и много търпелива, така че кара много фенове да жадуват.

9. Снежанка (Снежанка и седемте джуджета)

Източник на снимки: Тапети широки

Снежанка е първата принцеса, собственост на Дисни. Мнозина харесват невинния му характер, въпреки че според Джака той е малко небрежен и е склонен да се отказва.

След като бил изгонен от злата си мащеха, той се изгубил сред гората, преди да срещне седемте джуджета. Той също се превърна в един вид болногледач за всички тях.

Може би този, който е създал историята, е искал да го образова, не е да приема предмети от непознати, както Снежанка, като яде отровени ябълки.

10. Аврора (Спящата красавица)

Източник на снимки: Безплатни HD тапети

Аврора е красива и мила. Той обаче е известен с това, че заспива за дълги периоди от време, благодарение на заклинание от един от най-добрите злодеи на Дисни, Maleficent .

Аврора беше включена в трите оригинални принцеси на Дисни със Снежанка и Пепеляшка. Като кралска принцеса тя прекарва времето си под строгата охрана на семейството си.

Той също е небрежен и твърде наивен, така че пръстът му е убоден от игли и кара себе си и останалата част от кралството.

Това е списъкът на най-красивите принцеси на Дисни според Джака. Очевидно все още има (наистина) красиви герои на Дисни, които ApkVenue не е споменал.

Какво мислиш, банда? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за Дисни или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .