10 начина да станете успешен YouTuber и богат на капитал за мобилни телефони 2020

✅ Искате ли да бъдете успешен YouTuber с богат доход? Ето пълно ръководство за това как да станете успешен начинаещ YouTuber само с мобилен телефон!

Как да станете успешен YouTuber сега може да е един от най-търсените от днешното хилядолетно поколение, освен разбира се как да станете известна знаменитост.

Причината е, че в дигиталната ера, подобна на днешната, работната област вече не се ограничава до работа в офис, но и цифрови платформи, които сега са място за постигане на успех, включително YouTube.

Особено с нарастващия брой успешни ютубъри като Atta Halilintar , Baim Wong , Pew Die Pie и много други, което прави тази професия по-желана от много хора.

Тогава вие ли сте един от тях, който мечтае да стане YouTuber? Тихо! Тук ApkVenue има колекция от съвети как да станете успешен YouTuber за начинаещи . Виж това!

Как да станете успешен и богат YouTuber с лекота

Как да получите пари от YouTube, като станете YouTube, всъщност изисква последователност и високи намерения. Освен това ви насърчаваме да овладеете алгоритъма на YouTube Индонезия, така че резултатите да бъдат максимизирани.

Междувременно, като говорим за заплата, собствените доходи на YouTuber варират, но ако успеете, ще бъдете богати, банда. Можете да разберете как да видите приходите на YouTube от статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Тогава как се превръщате в YouTuber, който прави много пари и е известен като тях? Спокойно, за тези от вас, които са любопитни как да станете успешен Youtuber, вижте ревютата по-долу!

1. Създайте канал в YouTube (Първи стъпки, за да станете Youtuber)

Източник на снимката: gfycat

Разбира се, първото нещо, което трябва да направите, е да създадете акаунт в YouTube. Това важи, независимо дали искате да бъдете играч на YouTube, техно YouTuber или други.

Трябва да знаете как да създадете добър и запомнящ се канал в YouTube, така че другите хора да се интересуват да видят вашия акаунт.

Всъщност с вас за акаунт в Gmail и mensikronisasikannya към YouTube, автоматично вече създавате свой собствен акаунт в YouTube така или иначе ! По този начин можете да разберете как да получавате пари най-ефективно от вашия канал.

Ако не знаете как да създадете канал в YouTube, ApkVenue обсъди конкретно как лесно да създадете акаунт в Youtube на компютър и Android. Любопитен? Можете да прочетете статията по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Създайте концепции и идеи

Източник на снимки: YouTube

След като знаете и практикувате как да създадете канал в YouTube, следващите стъпки, които трябва да се предприемат, за да бъде успешен вашият YouTuber, трябва да премислите към съдържанието!

Мозъчната атака, която ApkVenue означава тук, е, че трябва наистина да помислите добре какво съдържание ще създадете, каква личност искате да покажете и т.н.

Това, което може да се направи съдържание, е според вашите любими теми или теми, които са вирусни в киберпространството, банди. Джака се опита да даде пример, например канала на JalanTikus в YouTube, банда!

Самият канал JalanTikus вече има повече от 4 милиона абонати! Когато беше създаден първият канал на JalanTikus в YouTube, нашият екип беше обмислил внимателно какъв ще бъде този канал .

От самото начало трябва да можете да определите какво съдържание искате да създадете! Каналът JalanTikus , например, се е ангажирал да създава съдържание за информационни технологии, приспособления , съвети и трикове на Android, към различни видове филми или любимото ви аниме.

Каква е целта? JalanTikus иска да осигури забавление, знания, както и да образова зрителите на канала си в YouTube, така че да могат да бъдат актуализирани с времето!

3. Изберете и купете консумативи за видеография

Източник на снимки: bccresearch

Всъщност е малко трудно да си YouTuber само с мобилен телефон! Защото, за да се създаде добро съдържание, са необходими много жертви, особено финансово.

Въпреки това, можете да започнете малък видеоблог, започвайки от записването на вашия мобилен телефон видео камера . Никога не се стеснявайте да бъдете креативни! Особено сега, когато има много от най-добрите камери за мобилни телефони, от които можете да се възползвате.

Ако по-късно имате състояние или спестените пари са достатъчни, купете устройство или приспособление, което може да ви помогне да създадете вашето видео съдържание в YouTube.

Един от съветите как да станете Youtuber, който можете да следвате, е да намерите лаптоп, камера и осветление, които могат да направят качеството на видеото още по-добро.

Можете да проверите ценовата листа за фотоапарати Nikon или камери Canon, преди да ги закупите, за да не се счупи бюджетът ви.

О, да, устройството за аудио запис също е друго важно нещо, на което трябва да обърнете внимание. Особено ако искате начин да станете успешен ASMR YouTuber с милиони абонати .

4. Създаване на интересно съдържание

Източник на снимката: JalanTikus

Така че всъщност има видове видеоклипове в YouTube, които са най-печеливши, ако ги направите.

Но според Джака всяко съдържание, което ще създадете, стига да е от сърце, определено ще бъде успешно. Съобщението от ApkVenue е, че трябва да създадете наистина добро и качествено съдържание в YouTube. Не бъдете небрежни!

Това се отнася за тези от вас, които искат да станат Youtuber, например, за да бъдете играч на YouTube, трябва да сте наистина добри в играта. Най-важният момент е да създавате съдържание според вашата страст и способности.

5. Подобрете възможностите за редактиране на видео

Източник на снимки: pcmag

Така че, ако имате съвети как да станете YouTuber, трябва да го обучавате непрекъснато. Колкото повече практикувате, толкова по-добри са резултатите. Всъщност, ако е необходимо, можете директно да се научите да бъдете YouTube.

Изберете приложение за редактиране на видео влог или ако търсите начин да станете YouTuber на мобилния си телефон, тогава първо можете да се упражнявате в редактиране на vlog видеоклипове на Android!

Няма незабавни резултати. Докато практикувате и усърдно четете уроци за това как да редактирате видеоклипове, гарантирано можете!

Любимият ви YouTuber няма да успее незабавно. Вижте първите видеоклипове на Casey Neistat, PewDiePie или SuperWoman. Не се притеснявайте да питате професионални YouTube, които са по-добри от вас!

Как да бъда успешен YouTuber за други начинаещи ~

6. Вземете пари от YouTube

Снимката е предоставена от: Oakley-sunglassess

Ако смятате, че AdSense е единственият начин да печелите пари от YouTube, грешите!

Всъщност правилата или разпоредбите на YouTube по отношение на AdSense винаги се променят. Започвайки от минималния брой абонати, гледайте видеоклипове с време за гледане до какви типове съдържание можете да получите AdSense.

Един от начините да получите пари от Youtube е чрез спонсорство или одобрение от външни партии!

Пълна дискусия за това как да получите допълнителни пари от YouTube плюс предизвикателствата, ApkVenue обсъди в статията Как да получите допълнителни пари освен AdSense от YouTube.

7. Общуване с колеги създатели на съдържание

Източник на снимката: Facebook

Е, разбира се, тези съвети за това как да станете YouTuber са важни за вас. Езикът е готин колаб! Опитайте се да обърнете внимание на всички ваши любими YouTube, със сигурност те ще си сътрудничат с други YouTube.

Това е важно да се направи, за да се увеличи ангажираността . Освен това можете също така да получите представа за това какъв вид съдържание в YouTube е добро за начинаещи, както и да се научите да бъдете професионален YouTuber.

О, да, не забравяйте, че вие ​​също трябва да взаимодействате с абонатите си в графата за коментари и също така е задължително да имате други социални медии като Facebook, Instagram, Twitter или блогове за популяризиране на вашия канал в YouTube!

Въпросът е, че трябва да изградите мост между абонатите и личната марка !

8. Използвайте SEO (оптимизация за търсачки)

Източник на снимки: Среден

Не само блогове, видеосъдържанието в YouTube също изисква SEO, за да привлече по-голям брой посетители.

Това е така, защото не просто създавате видео съдържание, но го правите въз основа на ключови думи, които много хора търсят. По този начин направените видеоклипове вече имат своя целева аудитория, банди.

Можете да направите изследване на ключови думи, което има голям обем на търсене или брой търсения, или може да бъде изследване на ключови думи с ниска конкуренция, така че вашите видеоклипове в YouTube да не се конкурират с твърде много конкуренти.

Чрез укрепване на съдържанието в YouTube с помощта на SEO не е невъзможно вашето видео в YouTube да се появи в първия ранг на страницата за търсене на Google, когато потребителите търсят ключовите думи, които използвате.

Да, въпреки че може би това нещо е малко трудно за начинаещите YouTube, ако искате да се научите, трябва да е толкова трудно, колкото всеки начин да станете YouTuber, който можете да направите.

9. Оценете ефективността на видеоклиповете си в YouTube

Източник на снимки: YouTube Creator Academy

Не много по-различно от Instagram, YouTube предлага и функция YouTube Analytics , която можете да използвате, за да разберете колко добре се представят видеоклиповете в YouTube.

Самият YouTube Analytics ви предоставя важна информация, като Общ преглед , Обхват , Ангажираност , Аудитория , Приходи, която можете да анализирате дали е според очакваните цели.

По този начин, когато установите, че броят на видео ангажиментите не е толкова добър, колкото обикновено, например в следващото видео съдържание можете да определите по-добра концепция или стратегия за подобряването му.

Това е и един от важните съвети за това как да станете успешен начинаещ YouTuber, който за съжаление много хора игнорират. Въпреки че оценката е много важна, знаете ли!

10. Силно намерение и никога не се отказвайте

Източник на снимки: Bookmyshow

Разбира се, това е най-важното, ако искате начин да станете велик Youtuber. Намерението няма да изневери на резултатите, стига да имате предвид това, което правите, тогава ще успеете!

Подобно на настоящия надпис в Instagram, който често четете, „Търпението е ключът към всичко!“ Може би някои хора могат лесно да станат вирусни и известни! Но повечето от тях трябваше да се борят и да кървят, за да сбъднат мечтите си.

Ако вярвате, че да бъдете Youtuber е вашата цел, тогава постигнете тази мечта! Можете да намерите вдъхновение чрез успешни и богати индонезийски YouTubers, банди.

Това са съветите от ApkVenue за това как да станете успешен Youtuber, който е известен и може да забогатее само с помощта на мобилен телефон.

Както и да е, вие започвате първи. Просто го направи! Поздравления за успешния Youtuber!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com!

Прочетете също статии за Youtube или други интересни статии от Naufal .