10 най-добри спортни игри за android 2019 | 100% безплатно!

Списък с препоръки за най-добрите спортни игри за Android 2019, които можете да изтеглите и да играете безплатно. В комплект с рецензии и трейлъри за игри.

Харесвате спорта? Опитвали ли сте вече спортни игри?

Ако сте някой, който обича спорта, тогава също трябва да играете от време на време, момчета. Игрите със спортни теми обикновено вземат световноизвестни турнири като NBA, NFL, UFC и други.

Можете също така да играете персонаж, който е професионална спортна звезда, но трябва да изберете игра, която наистина характеризира оригиналния спорт.

Е, ApkVenue предостави препоръки за 10-те най-добри спортни игри за Android 2019, които можете да изтеглите и играете безплатно онлайн и офлайн. Любопитни ли сте от играта? Хайде, вижте пълния списък!

10 най-добри спортни игри за Android 2019

Най-добрите спортни игри за Android, които ApkVenue са изброили по-долу, се играят като професионалисти със същите правила за съвпадение като оригиналните мачове.

Можете да изтеглите играта по-долу чрез предоставеното приложение или чрез Google Play Store . Нека да влезем в списъка с игри!

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER

Първата най-добра спортна игра за Android е PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER, която току-що пристигна в началото на 2019 г. Тези от вас, които обичат да играят футболни игри, трябва да инсталират или актуализират тази игра, защото ще има някои промени в играчите и техните функции за игра.

PES 2019 е футболна андроид онлайн спортна игра, която се поддържа от UNREAL ENGINE 4, произвеждайки най-добрите графики в своя клас. Можете да играете сами или с приятели, като използвате местни мачове.

Ако се чувствате достатъчно добре в играта, можете също да предизвикате други играчи по света с онлайн мачове. Покажете уменията си за игра и победете всичките си врагове!

Подробности Информация
Android минимум 4.0.3 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 18MB

2. EA SPORTS UFC

Следва EA SPORTS UFC , бойна спортна игра, която можете да играете безплатно на Android. Точно както в оригиналната версия на спорта, вие ще се биете на ринга с дежурен съдия.

Можете да избирате измежду повече от 70 бойци с различни сили и способности. Тази игра също има страхотна графика, която може да изкачи погледа.

Хайде, изтеглете играта безплатно по-долу и станете победител!

Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Информация
Android минимум 2.3.3 и по-нови
Рейтинг 16+
Размер на файла 37MB

3. NBA LIVE мобилен баскетбол

Обичате ли да играете баскетбол или да следвате НБА?

Ако е така, трябва да играете NBA LIVE Mobile Basketball момчета. Можете да избирате от много известни баскетболни отбори и да играете много професионални баскетболисти от Joel Embiid до Allen Iverson.

Точно като баскетболните игри като цяло, вие ще играете срещу противниковия отбор. Можете също така да играете с приятелите си онлайн или да участвате в различни онлайн събития.

Графиките, предлагани от най-добрите спортни игри, наистина се конкурират с игрови конзоли като Playstation. Не вярвате? изтеглете играта директно отдолу.

Спортни игри Electronic Arts Inc ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Информация
Android минимум 4.0 и нагоре
Рейтинг 3+
Размер на файла 84MB

4. Бадминтон лига

Следва бадминтон лига , спортна игра за бадминтон, която можете да играете на Android безплатно. Тази игра се играе само в единичен режим, където играете само 1 срещу 1 с опонента или приятеля си.

Можете също да играете в турнирен режим, за да получите много награди и медали. Можете да създадете свой собствен характер и можете да го тренирате, за да получите по-добри умения. Страхотен!

Изтеглете приложението за Бадминтон лига тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.0.3 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 40MB

5. Madden NFL Overdrive Football

Madden NFL Overdrive Football е онлайн спортна игра за Android с тема професионален футбол, която има забавен и предизвикателен стил на игра. Можете да избирате от над 32 от любимите си отбори от НФЛ, с които да играете.

Правилата на играта ще бъдат същите като професионалния футбол, чието вълнение е, че можете да тренирате отбора си да бъде най-добрият, за да може да бъде по-лесно срещу врага.

Можете също така да играете PVP с приятелите си чрез онлайн мултиплейър в реално време. Нека изтеглим най-добрата спортна игра за Android, Madden NFL Overdrive Football тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.4 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла варира

6. FishingStrike

Следва най-добрата спортна игра Android 2019, FishingStrike . Ще получите преживяване толкова вълнуващо, колкото риболовът в дивата природа, сякаш е истински.

С добра графична поддръжка и реални риболовни функции ви кара да се чувствате сякаш ловите истински! Можете също така да закупите различни видове въдици, които имат различна сила, за да получите по-силна и по-голяма риба.

Можете също така да съхранявате вашата колекция от риби в аквариум, който може да се комбинира с AR и VR технология. Изтеглете играта безплатно от тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.0.3 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 35MB

7. БЕЙСБОЛ 9

Обичате да играете бейзбол?

Ако е така, тогава трябва да опитате тази игра BASEBALL 9 , момчета. Ще почувствате вълнението да играете офлайн бейзболна спортна игра с уникална, забавна графика в анимационен стил.

Можете да почувствате играта, която е бърза и изисква концентрация за победа. Можете да създадете свой собствен герой и да наемете възможно най-много потенциални герои.

Подобрете способностите на вашия отбор и спечелете всеки мач, момчета! Изтеглете играта BASEBALL 9 тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.0 и нагоре
Рейтинг 3+
Размер на файла 95MB

8. Флип скейтър

Следва Flip Skater , скейтборд игра, която е пълна с забавление. Можете да правите различни видове скейтборд трикове, като захващане на носа, изстрелване на ракети , към предни ефири .

Можете също така да изберете своя герой и да го направите възможно най-готин, както и скейт дъска, която можете да промените и надстроите възможно най-добре.

Изтеглете приложението Flip Skater тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.4 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 86MB

9. Ice Rage: Хокей

Ice Rage: Хокей е най-добрата спортна игра за Android с тема хокей на лед или хокей на лед. Можете да играете тази игра офлайн или онлайн, сами или заедно.

Тази игра има мултиплейър с едно устройство, която ви позволява да играете и двете на едно устройство. Има 3 режима на игра, в които можете да участвате, Турнир, Бърз мач и Deathmatch.

Можете също така да изберете много уникални герои с различни уникални способности. Хайде, изтеглете Ice Rage: Hockey тук.

Подробности Информация
Android минимум 4.0.3 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 44MB

10. Велосипед без верига 2

И накрая, най-добрата спортна игра за Android, която прилага професионални велосипедни спортове от Red Bull , Bike Unchained 2 . Можете да играете тази онлайн спортна игра в мултиплейър с други играчи по целия свят.

Можете да изпълнявате много велосипедни умения и трикове, които ще повлияят на резултата от мача. Предлаганата графика е толкова добра, че можете да правите снимки в играта.

Не само това, можете също да играете с приятелите си онлайн с приятелите си чрез състезания. Хайде, изтеглете играта Bike Unchained 2 тук.

Подробности Информация
Android минимум 6.0 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 44MB

Това са 10-те най-добри спортни игри за Android 2019, които можете да изтеглите и играете безплатно. Не просто играйте играта, момчета, вие също трябва да спортувате за здравето на тялото си.

Коя от игрите в списъка е коя е вашата любима? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за спортни игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .