как да освободите видео разговори на Android без интернет и кредит

Въпреки че е забавно, видео разговорите всъщност струват много. Тихо! Тук ApkVenue дава съвети как да правите безплатни видео разговори на Android без интернет и кредит.

Осъществяването на видео разговори или видео разговори сега е най-популярният начин за комуникация, защото можете да се срещнете лице в лице дори с далечни хора. За съжаление, видео разговорите са по-скъпи от чата или гласовите разговори.

Но не се притеснявайте! За тези от вас, които винаги се замислят два пъти за видео разговори, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да правите безплатни видео разговори на Android без интернет и кредит.

  • 6 начина за избягване на киберпрестъпността при използване на видео разговори
  • Old FaceTime, приложението за видеообаждания на Google Duo, официално достъпно в Индонезия!
  • Сложен! Сега все още можете да отговаряте на чатове в WhatsApp, въпреки че сте на видеообаждания

Как да безплатни видео разговори на Android без интернет и кредит

За да можете да направите това, имате нужда от помощта на приложение, наречено P2P Video Call . Можете да го получите безплатно в Play Store или по-лесно, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона за изтегляне на приложението, което ApkVenue е предоставил по-долу.

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако е така, просто продължете за тези от вас, които искат да провеждат видеообаждания на Android, без да е необходимо да се страхувате от изчерпване на кредита и квотата си, следвайте точните стъпки от ApkVenue по-долу:

  • Инсталирайте приложението P2P Video Call на вашия смартфон или устройство с Android.
  • След като бъде инсталиран, отворете приложението. На първо място, дайте разрешение на приложението да записва звук и изображения на вашия Android смартфон.
  • След това приложението P2P Video Call автоматично ще търси най-близкото устройство с Android. Условието е, че приятелите или роднините на Android, с които искате да се свържете чрез видеообаждане, също трябва да имат това приложение. Друго изискване е двата ви смартфона или устройства с Android и вашият приятел да са в една и съща мрежа.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • След като устройството на приятеля ви бъде успешно открито, можете веднага да осъществите видеообаждане, като натиснете „ VIDEO CALL “ в червеното поле на изображението по-долу.
  • След това приложението ще се обади. ТАРАА !! Вие и вашите приятели вече сте свързани чрез видео разговор и можете да нахлуете толкова, колкото искате, без да се страхувате да не останете без квота или кредит.

Това са съвети от ApkVenue за тези от вас, които искат да провеждат безплатни видео разговори с Android . Как Не винаги видеообажданията трябва да бъдат скъпи, нали? Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .