как да направите желязен мъж стил джарвис на вашия Android смартфон

Какво е усещането, ако имате личен асистент като JARVIS? Е, ApkVenue ще предостави съвети, за да направи вашия Android още по-готин с JARVIS!

JARVIS е личният асистент, който е служил на Тони Старк във филма Iron Man . JARVIS не е човек, а AI или изкуствен интелект, който ще изпълнява заповедите на Iron Man. Какво е усещането, ако имате личен асистент като JARVIS? Да опитаме! Тъй като ApkVenue ще предостави съвети за направата на IRON MAN в стил JARVIS на вашия Android смартфон

  • Как да накарате компютъра да ви поздрави при стартиране
  • Накрая! Цифровият асистент на Cortana ще пристигне на Android и iOS
  • 100+ гласови команди, които ТРЯБВА да знаете в Google Now

Ако преди това ApkVenue е давал съвети за създаване на JARVIS на компютър , този път вашият Android ще бъде още по-готин с JARVIS.

Инсталирайте личен асистент като JARVIS на вашия Android

Въпреки че Google Now е достъпен за Android , все още има много ограничения. Можете да използвате други опции за личен асистент, които ApkVenue предоставя по-долу.

1. Джарвис - Моят личен асистент

Това приложение е личен асистент, който ще отговаря на вашите команди. Както подсказва името, това приложение ще действа като JARVIS във филма Iron Man. Той ще отговори на вашата команда и ще покаже информацията, от която се нуждаете. Готино, нали?

Приложения за производителност ItsMyLab ИЗТЕГЛЯНЕ

Инсталирайки Jarvis, ще можете да заповядвате на Jarvis с гласови команди като Iron Man. Можете да пускате музика, да накарате Джарвис да провери времето, да попита за пътя, да отвори приложения и др. Вече не е нужно да се притеснявате да използвате ръчни приложения! Само вие трябва да говорите с Джарвис на английски.

Не само изпълняващи команди, Jarvis ще предостави и информацията, от която се нуждаете. Подобно на известията, когато батерията е пълна, има входящи SMS, има обаждания и др. За да не забравяме, можете също да разговаряте с Jarvis. Той може да отговори на всеки ваш въпрос, ако не може да отговори, веднага ще го научи.

Още по-страхотно, Jarvis може да се използва на вашето устройство Android Wear . Готино, нали? Хайде, опитайте Jarvis - My Personal Assistant на вашия Android!

2. Зандра - Направи си Джарвис

Почти същото като Jarvis, Zandra е и личен асистент, който ще обслужва вашите поръчки при използване на Android. Може да се каже, че Zandra е женска версия на Jarvis, така че е подходяща за тези от вас, които са момчета.

Производителността на приложенията днес е бъдеще ИЗТЕГЛЯНЕ

О, да, не само да отговаряте на обикновени команди, можете да научите Zandra да отговаря на повече от 40 от вашите специални команди! И можете да обучавате Zandra на други езици, не само английски. Можете да кажете на Zandra да пуска музика, да отваря приложения, да отваря определени уеб страници, да осъществява повиквания и много други команди.

И така, как избирате Джарвис или Зандра? Jaka лично предпочита да използва Zandra, защото ApkVenue може да дава конкретни команди, без да се налага да отваря друго приложение и да сменя изгледите.

Имате ли други опции за личен асистент, които обикновено използвате? Моля, споделете го с Jaka в колоната за коментари.