7 най-добри приложения за покупка и продажба на дома на android 2018

Не само онлайн магазини, които продават различни ежедневни нужди. Сега има и много приложения за покупка и продажба на жилища, които улесняват получаването на мечтаната ви къща. Искате ли да знаете приложението?

Наличието на смартфони очевидно улеснява човешкия живот, особено с подкрепата на различни приложения, които спомагат за улесняване на всички ежедневни дейности. Затова е съвсем естествено, че сега ролята на смартфоните е толкова жизненоважна в живота на хилядолетията.

Дори сега почти всички нужди, вариращи от първични, вторични и третични нужди могат лесно да бъдат получени чрез онлайн магазин .

Не само онлайн магазини, които продават различни ежедневни нужди. Сега има и много приложения за покупка и продажба на жилища , които улесняват получаването на мечтаната ви къща. Наличието на това приложение очевидно ще улесни онези от вас, които искат да закупят мечтаната от вас къща. Искате ли да знаете приложението?

  • 10 най-добри приложения за домашен дизайн, за да направите планове на пода и 3D безплатно, наистина прости!
  • 5 приложения за Android, които правят дома ви безопасен от крадци!
  • Как да гледате кино у дома със Smartphone Capital

7 най-добри приложения за покупка и продажба на къщи на Android 2018

В приложението за покупка и продажба на къщи, разбира се, се предлагат различни видове къщи, цени и много различни места. Следователно вече не е нужно да се занимавате с брокери или домашни брокери и разбира се можете да спестите разходи. Е, ето 7 приложения за покупка и продажба на домове, които можете да използвате, за да получите мечтаната къща.

1. Rumah.com

Източник на снимки: Източник: google play ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

За тези от вас, които търсят ново жилище или просто търсят справки за цените на жилищата, това едно приложение очевидно ще бъде много полезно. Това приложение е снабдено с карта на къщата или пропеети, която се намира най-близо до местоживеенето. Освен това можете също така да получите списък със свойства, които отговарят на посочените от Вас критерии, и да се свържете директно с агента. В това приложение има повече от 100 000 къщи, апартаменти и магазини в цяла Индонезия.

2. Къща 123

Източник на снимки: Източник: google play ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Почти същото като другите приложения за покупка и продажба на жилища, но тук ще намерите по-опростен дисплей на приложенията, улесняващ разбирането. Въпреки че е просто, оказва се, че това приложение предлага и пълни функции, знаете ли. В него можете да взаимодействате директно с агенти на имоти и също така можете да видите подробно вътрешните и външните условия на избраната къща или имот. Не само къщи, можете да намерите и магазини, апартаменти, земя и офис сгради, които могат да бъдат закупени или наети.

3. UrbanIndo

Източник на снимки: Източник: google play ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Това приложение за покупка и продажба на къщи е специално проектирано с различни интелигентни функции, за да ви улесни в намирането и продажбата на къщи и имоти. Едно от предимствата на това приложение са филтрите за търсене, които са много подробни, като се започне от местоположение, тип, ценови диапазон, брой стаи, брой бани, земя и сграда, така че значително да опрости намирането на идеалното ви местожителство.

В него можете да намерите и апартаменти, земя, магазини, вили, офиси или складове, които се продават или наемат. Също така е оборудван с ипотечен калкулатор, който служи като симулация на средствата, които трябва да бъдат изразходвани за закупуване или наемане на желания имот.

4. Тровит

Източник на снимки: Източник: google play

За разлика от някои от гореспоменатите приложения, Trovit Homes предлага широк списък с домове и имоти, които могат да бъдат закупени или наети от хиляди различни сайтове. Това означава, че това приложение събира оферти от различни приложения, за да можете по-лесно да намерите къщата на мечтите си. Това приложение също има доста пълен филтър за търсене , като например града на околността, района, цената, размера, броя на стаите и баните и т.н.

5. Топрума

Източник на снимки: Източник: google play

Простият външен вид прави приложението за покупка и продажба на тази къща дори в голямо търсене , защото е много лесно да се използва за тези от вас, които търсят да купят къща, апартамент, магазин, земя или наем. Всъщност, не само това, можете лесно и просто да продавате или продавате имота си чрез това приложение. Така че не е нужно да се притеснявате да харчите много пари за наемане на рекламни услуги.

6. Приложение за недвижими имоти Lamudi

Източник на снимки: Източник: google play

Чрез това приложение можете да търсите къщи и други имоти с интелигентни филтри като площ, брой спални, площ на сградата и ценови диапазон. След това можете също да получавате известия за списък с търсения на домове или имоти, които се продават или наемат всеки ден. Можете също така да получите повече информация за целевата информация, към която е насочена, като се свържете с домашния агент чрез избора на комуникационен носител, предоставен от приложението.

7. Митула

Източник на снимки: Източник: google play

Mitula Rumah е едно от препоръчаните приложения, ако искате да купите или наемете къща. Има добра репутация, че се говори в 41 държави и поддържа 15 езика . Освен това, това приложение предоставя и стотици хиляди къщи и други имоти, които могат да бъдат закупени или наети. Почти всички имоти от цяла Индонезия и различни страни са в това приложение, дори всеки ден има хиляди нови имоти за продажба в това приложение.

Това е списък с най -добрите приложения за покупка и продажба на къщи на Android през 2018 г., които можете да използвате, за да получите дома на мечтите си. С тези различни приложения сега можете лесно да намерите или да наемете къщи и други имоти навсякъде и по всяко време.