препоръки за най-добрите Bluetooth мултиплейър игри за android

Играта на игри с приятели в мултиплейър е забавна, особено ако нямате нужда от интернет, за да играете, трябва само Bluetooth връзка. Искате ли да знаете списъка?

Обикновено, ако имате свободно време по време на почивката или когато се приберете от работа, какво правите? Играта на игри Mobile Legends или стрийминг на филми е правилната. Но това губи вашата квота.

Е, ако имате свободно време, но квотата ви е ограничена, ApkVenue има списък с 10 Bluetooth мултиплейър игри, които можете да играете с приятели.

Играейки игри с приятели, не е забавно със собствения ви смартфон!

  • Списък на победителите в The Game Awards 2018 | Трябва да опитате да играете!
  • 20 препоръчани най-добри игри от отворен свят през 2019 г. за PC и PlayStation 4

10 най-добри Bluetooth мултиплейър игри

Играта на мултиплейър игри е забавна. Проблемът е, че не само се състезавате за резултати в класацията , но и се състезавате за умения директно в играта.

Е, ApkVenue ще ви даде списък с Bluetooth мултиплейър игри за телефони с Android. Можете също така директно да изтеглите тази Bluetooth мултиплейър игра на HP, защото ApkVenue вече даде връзката за изтегляне по-долу!

10. GT Racing 2: Истинският автомобилен опит

Първата Bluetooth мултиплейър игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е GT Racing 2: The Real Experience . Състезателен жанр , можете да се състезавате в скоростта с приятелите си.

Тази мултиплейър състезателна игра с Bluetooth е още по-интересна, защото има 71 официално лицензирани автомобила. Освен това играта има около 1400 събития, които трябва да завършите, включително класически състезания , дуели , нокаут и изпреварвания .

Искате ли да знаете други препоръки за състезателни игри? Просто отворете връзката по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ
Информация Спецификация
Разработчик Gameloft
Жанр Състезание
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (1,721,961)
Размер 30MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 21.
Изтегли Връзка

9. Respawnables - FPS Special Forces

Искате ли да играете игра, която предлага съспенс? Можете да опитате играта Respawnables - FPS Special Forces . Тази игра е шутър от трето лице, който може да се играе офлайн или онлайн .

Можете да изберете герой според вашите умения: Thumper Gun Man , Sniper , Special Ops Soldier , до Rifleman . Не питайте за вида на оръжието, от пушки до картечници MP5 , всичко е там!

Ясно е, че когато играете тази игра с приятели, ще забравите времето заради забавното игра!

Информация Спецификация
Разработчик Digital Legends Entertainment SL
Жанр Действие
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1 544 290)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

8. Световен бокс за роботи

Искате бойна игра, която не използва хората като герои? Можете да изберете World Robot Boxing . Ще контролирате робот, който да се бие на ринга.

Забавното в тази игра е, че можете да предизвикате приятелите си чрез локална WiFi мрежа или Bluetooth . Така че, тази игра е подходяща да се играе заедно. Първоначално не получавайте истински удари, ако загубите!

Когато играете тази игра, не забравяйте да подобрите способностите на вашия робот, за да го направите по-надежден за побеждаване на опонентите си.

Информация Спецификация
Разработчик Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited
Жанр Действие
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (2 269 896)
Размер 45MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Връзка

7. Фермерски симулатор

Кой каза, че земеделските теми не могат да бъдат интересни игри? Farming Simulator е живо доказателство, че да си фермер също може да бъде предизвикателство. Освен това можете да играете с приятелите си в режим Bluetooth.

С подробни 3D графики ще се чувствате като у дома си дълго време, играейки тази игра. Трябва да засадите различни видове култури като пшеница , рапица , царевица, за да продавате и да получите възможно най-голяма печалба.

Освен това трябва да се грижите и за домашните си крави, като редовно ги храните. Можете също да наемете помощник, който да ви помогне да се грижите за фермата си!

Информация Спецификация
Разработчик GIANTS Софтуер
Жанр Симулация
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (604 150)
Размер 51MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 2.3.3
Изтегли Връзка

6. BombSquad

Искате френетична мултиплейър игра? Трябва да опитате тази една игра. Bombsquad е игра, която може да се играе от 8 души наведнъж, използвайки Bluetooth или локална интернет мрежа.

В тази игра ще бъдете лекувани с много видове игри, от битки за знамето до хокей. Разбира се, основната концепция на Bombsquad е хвърлянето на възможно най-много бомби, за да обездвижи движенията на противника.

С лесното управление на сензорния екран ще бъдете пристрастени да играете тази игра с приятелите си.

Информация Спецификация
Разработчик Ерик Фромлинг
Жанр Действие
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (679 933)
Размер 51MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 2.3.3
Изтегли Връзка

5. БАДЛАНД

Награден като най-добрата екшън игра за странично превъртане , BADLAND трябва да бъде включен в списъка с игри, които трябва да играете на мобилния си телефон. Освен това тази игра представя графики, които развалят окото.

Не само да играете сами, можете също да поканите приятелите си да играят заедно, защото тази игра е оборудвана с локален мултиплейър режим . Можете да изберете да си помагате или дори да се събаряте.

Информация Спецификация
Разработчик Frogmind
Жанр Приключение
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (1,521 056)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

4. Minecraft

За този, мисля, че много хора вече знаят. Minecraft е една от най-продаваните игри някога. Изследването на безкрайния свят и изграждането на каквото искате е основната атракция.

Minecraft има 4 режима на игра, а именно Survival , Hardcore , Creative и Spectator . За съжаление тази игра не се предлага безплатно. Трябва да купите 99 000 Rp, за да можете да го играете.

Можете също така да играете с до 10 от приятелите си, независимо на каква платформа играете, било то Android , Windows или iOS .

Информация Спецификация
Разработчик Mojang
Жанр Аркадни
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (2,534,396)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

3. Mortal Kombat X

Искате ли да играете игра с бойния жанр с приятелите си? Ако е така, тогава трябва да опитате Mortal Kombat X, произведен от Warner Bros. Това Международни предприятия .

Разбира се, вече сте запознати с имена като Скорпион , Джони Кейдж до Соня . Можете да създадете свой собствен отбор, който да се състезава за сила в режим 3 срещу 3 .

Просто тази игра е доста тежка, така че се препоръчва да я играете на мобилен телефон с RAM над 1 GB и на разположение до 1,5 GB свободно пространство .

Информация Спецификация
Разработчик Warner Bros. Международно предприятие
Жанр Действие
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (3,241,800)
Размер 20MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

8 Топка басейн

Феновете на билярда може и преди да са играли 8 Ball Pool . Създадена от Miniclip.com , тази игра е изтеглена повече от сто милиона пъти и има рейтинг 4,5 .

Разбира се, можете да играете с приятелите си чрез Bluetooth връзка. Предизвикайте приятелите си, за да докажете кой от вас е най -добрият в билярда , дори и само под формата на игра.

Информация Спецификация
Разработчик Miniclip.com
Жанр Спорт
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (15 263 850)
Размер 53MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Връзка

1. Морска битка 2

Последната препоръчителна игра, която ApkVenue ще ви даде, е Sea Battle 2, продуцирана от BYRIL . Концепцията на тази игра е битка на кораб, където трябва да можем да познаем къде е корабът на противника

За да бъде по-интересна, тази игра предоставя и допълнителни възможности като самолети , подводници , радари за морски мини . Трябва да сте добри в позиционирането на вашия кораб, така че да не бъде лесно ударен от вражески атаки.

Освен че използвате Bluetooth, можете да играете тази игра и на същия мобилен телефон. Тази игра също има система за ранг . Колкото по-често печелите, толкова по-висок ранг ще получите.

Информация Спецификация
Разработчик БИРИЛ
Жанр Действие
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (594 389)
Размер 32MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

Това са 10-те препоръки за най-вълнуващите Bluetooth мултиплейър игри, които да играете заедно с приятели. Тези игри са идеални за тези от вас, които нямат богата квота. Щастлив да го пробвам!