5 софтуер за създаване на андроид приложения без кодиране

Оказва се, че освен въвеждането в кодирането, има редица софтуери за създаване на приложения за Android без кодиране.

Приложенията за Android са много важна част от живота ни днес, защото различните налични приложения за Android ни помогнаха много при извършването на различни дейности. Както знаем, за да се създаде приложение за Android, разбира се, се изисква способността да се въвеждат определени програмни кодове (кодиране), за да може да се създаде приложение за Android.

Разбира се, не всеки има тази способност за кодиране, защото са необходими по-високи аргументи и логически умения, за да може да се изгради добро приложение за Android, базирано на кода, който се въвежда. Е, оказва се, че освен писането на кодиране, има редица услуги, които потребителите могат да използват, за да създадат приложение за Android, което, разбира се, не изисква от вас да кодирате. Какви са тези услуги? Следва прегледът.

  • 5 лесни начина за създаване на приложения за Android без кодиране
  • 11 страхотни приложения за Android, които ОКОНЧАТЕЛНО не са на вашия смартфон

1. Андромо

Снимка: andromo.com

Andromo е една от най-добрите услуги, които можете да използвате за създаване на приложения за Android, без да се изискват умения за кодиране. Andromo работи, като генерира програмен код на Java за всяко приложение, което създавате, и компилира кода чрез система за изчислителни облаци (Cloud), използвайки Android SDK.

Снимка: andromo.com

С помощта на тази една услуга можете да създадете приложение за Android, което има редица мощни функции като интерактивни карти, галерии за снимки, емисии от социални медии и много други. Освен това приложението, което създавате, може по-късно да бъде преведено на 24 различни езика.

2. TheAppBuilder

Снимка: theappbuilder.com

TheAppBuilder е следващата услуга, която можете да използвате за създаване на приложения за Android и е идеална за създаване на корпоративни или корпоративни приложения. Всички приложения, които правите с помощта на тази услуга, ще се съхраняват сигурно в облака (хостинг в САЩ или Великобритания) със система за защита от криптиране от край до край.

Снимка: theappbuilder.com

Можете да създавате различни видове приложения за Android, като приложения за вътрешна комуникация, приложения за управление на фирмени операции, HR приложения, приложения за популяризиране и планиране на фирмени събития и много други.

3. AppMachine

Снимка: appmachine.com

AppMachine е следващата услуга, която можете да използвате за създаване на приложения за Android. Можете да използвате тази услуга, за да създадете фирмени приложения или приложения за лична употреба, които да бъдат публикувани на платформите Android и Apple.

Снимка: appmachine.com

Някои видове приложения за Android, които можете да направите с тази услуга, са бизнес приложения, онлайн магазини, новинарски канали, музикални приложения и много други.

4. MobileRoadie

Снимка: mobileroadie.com

MobileRoadie е услуга, която съчетава аспекти на творчеството при създаването на приложения за Android и мобилния маркетинг, така че потребителите на тази услуга могат лесно да създават свои собствени медийни приложения.

Снимка: mobileroadie.com

Приложението мултимедия, което създавате с тази услуга, по-късно ще има редица функции като качване на снимки, RSS емисии, решетки и слайдшоута, URL адреси за видеоклипове, функции за импортиране от канали в YouTube, функции за възпроизвеждане на видео на цял екран, аудио импортиране и много Повече ▼. Освен приложението Media, можете да създавате и различни други видове приложения като образователни приложения, приложения за хотели и приложения на дребно.

5. Добър бръснар

Снимка: goodbarber.com

За тези от вас, които искат да създадат приложение за Android с професионален външен вид, Good Barber е най-подходящата услуга за вас. Тази услуга ви позволява да създавате различни приложения за Android бързо и лесно, както местни приложения, използващи Objective C за iOS, така и Java за Android, или прогресивни уеб приложения, използващи Angular JS .

Снимка: goodbarber.com

От страна на дисплея можете да използвате различни видове приспособления като навигация, карти, менюта, списъци за показване на снимки, видеоклипове и музика, както и много други приспособления, които можете да използвате според вашите нужди.

Това бяха 5-те услуги, които можете да използвате за създаване на приложение за Android, без да се изискват умения за кодиране , надяваме се, че това е полезно и късмет. Използвайки горните услуги, със сигурност можете да създадете определени приложения за Android с доста добри функции и разбира се не е нужно първо да научите кодирането, въпреки че е добре, ако разбирате и кодиране.

, ще се видим по-късно и не забравяйте да оставяте коментари и да споделяте с приятелите си.