8 от най-добрите филми и драми на Park Bo Young, които трябва да гледате!

Голям фен ли сте на корейската актриса Парк Бо Йънг? Тук ApkVenue дава препоръки за най-добрата драма Park Bo Young, която трябва да гледате!

За последователите на корейски филми и драми трябва да сте запознати с дребната актриса Парк Бо Йънг ?

Дебютирайки през 2006 г., Парк Бо Йънг сега се превърна в една от най-успешните актриси в Южна Корея, което трябва да се има предвид.

Той също така участва в редица известни корейски драми и филми и успешно му спечели няколко престижни награди.

Е, ако сте един от неговите фенове, този път ApkVenue ще обсъди най-добрите филми и драми на Park Bo Young , които заслужавате да гледате.

Най-добрите препоръки за филми и драми на Парк Бо Йънг

Успехът, постигнат от Парк Бо Йънг по това време, със сигурност не е лесен, има дълъг път, който трябва да се премине, включително когато той стана един от идолите на K-Pop, който беше жертва на тормоз в училище.

Дори и така, но някои от най-добрите филми и драми на Парк Бо Йънг успяха да го превърнат в това, което е днес.

1. Силна жена Do Bong-Soon (2017)

Обвит с комедийни елементи, които не спират да се смеят, Strong Woman Do Bong-Soon е първата препоръка за най-добрата драма Park Bo Young, която заслужавате да гледате, банда.

Тази драма разказва историята на Do Bong Soon (Park Bo Young) , красива и сладка жена с мъничко тяло, която се оказва със супер сили като Херкулес.

Докато един ден той се запознава с Ан Мин Хюк (Парк Хюнг Шик), който е главен изпълнителен директор на компания за видеоигри, наречена Ainsoft.

Мин Хюк, който по това време току-що беше получил заплаха от неизвестно лице, най-накрая повери Бонг Скоро да бъде негов личен бодигард.

Информация Силна жена прави Бонг-Скоро
Рейтинг 8.2 (IMDb)
Жанр Комедия


Драма

Брой епизоди 17 епизода
Дата на излизане 24 февруари - 15 април 2017 г.
Директор Lee Hyung-min
Играч Парк Бо-Йънг


Джи Су

2. Бездна (2019)

Търсите ли романтична комедия корейска драма с участието на Парк Бо Йънг? Ако е така, трябва да гледате този дракор със заглавие Бездна , банда!

Драмата Park Bo Young Abyss разказва историята на мистериозната история на красив прокурор на име Go Se Yeon (Park Bo Young), който оживява, след като е претърпял инцидент и е обявен за мъртъв.

Интересното е, че Se Yeon се връща към живота с мистериозната сила, която внезапно притежава, и външен вид, който е доста различен от преди.

Междувременно Ча Мин (Ahn Hyo Seop) е наследник на козметична компания, която също е оживяла след смъртта си.

След това двамата започват работа в една и съща адвокатска кантора, докато търсят отговори на загадъчните събития, които са преживели.

Информация Бездна
Рейтинг 7,0 (IMDb)
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 6 май - 25 юни 2019 г.
Директор Yoo Je-win
Играч Парк Бо-Йънг


Лий Сунг-дже

3. О, моя призрак (2015)

Следващата най-добра препоръка за драма на Парк Бо Йънг е „ О, моя призрак“ , с участието на редица известни южнокорейски художници.

Тази драма разказва историята на Na Bong Sun (Park Bo Young), готвач със срамежлив характер, който има способността да вижда духове от детството си.

Един ден тялото на Бонг Сун е обладано от призрака на съблазнителна жена на име Шин Сон Ае (Ким Сеул Ги), която кара външния й вид да изглежда малко променен и да стане по-уверен.

Историята става още по-интересна, когато Бонг Сун и духът в тялото й харесват известния готвач на име Канг Сун У (Джо Джунг Сук).

Информация О, моя Призрако
Рейтинг 8.1 (IMDb)
Жанр Комедия


Драма

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 3 юли - 22 август 2015 г.
Директор Yoo Je-win
Играч Парк Бо-Йънг


Лим Джу-хван

4. Скумрия бягане (2007)

Излъчен по телевизионния канал SBS през 2007 г., Mackerel Run е следващата най-добра драма на Park Bo Young, която заслужавате да гледате, банда.

Драмата, в която участва и Лий Минхо, разказва историята на Ча Гонг Чан (Лий Мин Хо) , студент, който е много обсебен от футбола.

Поради инцидент обаче Гонг Чан има опасност да бъде изключен от училище, ако прескочи.

Гонг Чан, който първоначално не се интересуваше от заплахата, промени решението си един ден, когато срещна нов студент на име Min Yoon Seo (Moon Chae Won) .

Той се влюби в новия ученик и стана усърден в посещаването на училище. От друга страна, Shim Cung Ah (Park Bo Young) изглежда харесва Гонг Чан, но в крайна сметка се отказва от чувствата си.

Информация Скумрия тичам
Рейтинг 7,0 (IMDb)
Жанр Комедия


Драма

Брой епизоди 8 епизода
Дата на излизане 12 май - 30 юни 2007 г.
Директор Ким Йонг-дже, Чой Йънг-Хун, Ким Хонг-Сон
Играч Парк Бо-Йънг


Moon Chae-спечели

5. Момче върколак (2012)

Не можете да намерите драмите на Park Bo Young и Song Joong Ki за гледане? Ако случаят е такъв, просто гледайте появата им в този корейски филм, озаглавен „Момче върколак“ , банда!

Филмът, с участието на Song Joong Ki, разказва историята на Sun Yi (Park Bo Young) и миналото на семейството му, докато живее в къща в провинция Корея.

Сун Йи, който сега е на 60, си спомня за опита си от преди 47 години, когато е живял в къщата и се е срещнал с имитация на върколак на име Чеол Су (Сон Джоунг Ки) .

Cheol Soo беше научен от Soon Yi на много неща като хранене, седене и т.н., което го направи много лоялен към Soon Yi.

Заглавие Момче Върколак
На живо 30 ноември 2012 г.
Продължителност 2 часа 2 минути
Директор Сун-хи Джо
В ролите Park Bo-Young, Song Joong-Ki, Lee Yeong-ran и др
Жанр Фантазия, романтика
Рейтинг 7,4 / 10 (IMDb)

6. В деня на вашата сватба (2018)

Искате ли да предавате филма на Парк Бо Йънг, но не знаете кой да гледате? Може би този филм On Your Wedding Day може да е правилният избор, банда!

Този филм разказва историята на Seung Hee (Park Bo Young) и Woo Yeon (Kim Young Kwang), които се правят, че излизат по време на гимназията, за да избягват други мъже, които харесват Seung Hee.

Въпреки че отначало Seung Hee винаги беше циничен към Woo Yeon, с течение на времето връзката им стана много романтична.

Накратко, един ден двамата трябваше да бъдат разделени и обединени една година по-късно, когато Seung Hee вече беше студент, докато Woo Yeon работеше в ресторант.

Тогава ще продължи ли връзката между двамата или просто ще спре? По-добре просто гледайте този романтичен филм Park Bo Young!

Заглавие В деня на вашата сватба
На живо 3 октомври 2018 г.
Продължителност 1 час 50 минути
Директор Лий Сок-Гьон
В ролите Park Bo-Young, Kim Young-kwang, Song Jae-rim и др
Жанр Романтика
Рейтинг 6.8 / 10 (IMDb)

7. Създатели на скандали (2008)

Подготвен от режисьора Кан Хьонг Чеол, „Скандалисти “ се превърна в един от филмите, които успяха да направят името на Парк Бо Йънг в корейската филмова индустрия.

Този филм разказва историята на 30-годишен диджей на име Нам Хьон Су (Ча Тае Хюн), който един ден животът му се променя драстично.

Това се случи, когато той срещна млада жена на име Hwang Jeong Nam (Park Bo Young) и нейния син, който твърди, че е син и внук на Hyeon Soo.

Въпреки че първоначално беше трудно да се приеме, Hyeon Soo постепенно прие присъствието на Hwang Jeong Nam и неговия внук Ки Dong в живота си.

Заглавие Създатели на скандали
На живо 3 декември 2008 г.
Продължителност 1 час 48 минути
Директор Kang Hyeong Cheol
В ролите Park Bo-Young, Cha Tae Hyun, Ahn Il-Kwon и др
Жанр Комедия, драма, музика
Рейтинг 7,2 / 10 (IMDb)

8. Hot Young Bloods (2014)

Искате ли да гледате драмата Park Bo Young и Lee Jung Suk, но не можете да намерите заглавието на драмата? Може би имаш предвид корейския филм Hot Hot Bloods този път, банда!

Този филм, създаден през 80-те години на миналия век, разказва историята на ученик на име Йънг Сук (Парк Бо Йънг), който е ръководител на банда в училище Хонгсон.

Зад твърдото си отношение, от което се страхуват много хора, Йънг Сук очевидно тайно харесва Джунг Гил (Лий Йонг Сук), който е плейбой в училището.

Това чувство обаче трябва да бъде скрито, когато студентът по трансфер на име So Hee (Lee Se Yeong) успее да открадне вниманието на Joong Gil.

Заглавие Гореща млада кръв
На живо 22 януари 2014 г.
Продължителност 2 часа 1 минута
Директор Lee Yeon-woo
В ролите Park Bo-Young, Lee Jong-suk, lee Se-yeong и др
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг 6.7 / 10 (IMDb)

Е, това бяха едни от най-добрите препоръки за филми и драми на Парк Бо Йънг, които заслужавате да гледате в момента, банда.

Имате ли други препоръки за драмите на Парк Бо Йънг? Споделете в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .