как да направите андроид смартфон може да бъде cctv

Имате ли мобилен телефон, който не използвате у дома? По-добре просто направете CCTV, банда, използвайки това приложение, наистина е лесно!

Имате ли смартфон с Android, който все още работи, но вече не се използва? Ако има, по-добре направете своя Android смартфон CCTV ! Можеш ли?

Отговорът, наистина, банда! Всичко, от което се нуждаете, е смартфон с Android, приложение в него, зарядно устройство и WiFi мрежа или минимална 3G интернет връзка.

Разбира се, не е трудно за вас, у дома или в офис в съвремието като това, трябва да имате инсталирана интернет връзка. И така, какво чакаш?

Как да превърнете мобилен телефон в видеонаблюдение с Алфред Камера

Колко важно е да превърнете най-добрия си Android смартфон в видеонаблюдение? За някои от вас това всъщност няма значение.

С CCTV обаче можете да наблюдавате най-скъпата си стая, като частна стая у дома, пансион или работното си пространство, за да бъдете по-безопасни. И така, кой е най-лесният начин?

Можете да се възползвате от няколко приложения, които са достъпни безплатно в Play Store. Един от тях е Алфред Камера .

Стъпка 1 - Подгответе два Android смартфона

За да можете да инсталирате CCTV само с мобилен телефон, всичко, от което се нуждаете, е да подготвите два смартфона. Може ли наистина Android или iPhone, банда.

Единият ще се използва като камера за видеонаблюдение, а другият ще бъде зрителят . Също така подгответе зарядно устройство, така че вашето видеонаблюдение да може да бъде активно 24 часа.

За да може уловителят на камерата да е по-стабилен, използвайте статив и го поставете на място, което е достатъчно високо, така че обхватът да е по-широк.

О, да, уверете се, че вашата интернет връзка е стабилна, защото това приложение наистина зависи от стабилността на интернет. Използвайте Wi-Fi, когато е възможно.

Стъпка 2 - Инсталирайте приложението Alfred Home

Помощни програми за приложения Alfred Systems Inc. ИЗТЕГЛИ

Следващата стъпка, която можете да направите, е да изтеглите и инсталирате приложение, наречено Alfred Home Security Camera .

Това приложение не е достъпно само за устройства с Android, защото можете да инсталирате това приложение и на iPhone. Инсталирайте това приложение на двата смартфона, които искате да използвате.

Не е нужно да харчите пари, за да можете да използвате това приложение, защото можете да го изтеглите безплатно, въпреки че има възможност да надстроите до премиум версията.

Подробности Информация
Разработчик Alfred Labs Inc.
Рейтинг 4,8 (242 065)
Размер Варира според устройството
Инсталирай 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Стъпка 3 - Изберете функциите на смартфона

При отваряне на това приложение ще ви бъдат показани няколко урока. След това ще се появят две опции, а именно Camera и Viewer .

Камерата е опция да направите смартфон с Android камерата. За да получите оптимални резултати от записа, използвайте смартфон с най-добрата камера.

От друга страна, Viewer прави смартфона инструмент за наблюдение, за да види резултатите от записите на смартфона, които се използват като камера в реално време .

Стъпка 4 - Въведете същия акаунт в Google

Когато определяте ролята на всеки смартфон, ще бъдете помолени да въведете акаунт в Google, за да можете да се свързвате помежду си. Ако нямате акаунт в Google, създайте първо такъв, банда!

Използвайте един и същ акаунт в Google на двете устройства, защото това приложение може да се свърже чрез акаунт в Google.

По-късно с този акаунт в Google можете също да получите достъп до тази камера на компютър чрез уебсайта на Алфред.

Стъпка 5 - Наблюдавайте активността на CCTV

След като изпълните стъпките по-горе, поставете смартфона си там, където искате. Можете да изберете дали да използвате предната или задната камера.

Това приложение също ще работи във фонов режим и ще продължи да записва дори когато екранът е изключен.

За да наблюдавате най-добрия си смартфон с Android, който е бил използван като CCTV, не забравяйте, че трябва да инсталирате същото приложение на друг телефон с Android отново.

Когато смартфонът, който се използва като камера, функционира, можете да го наблюдавате директно през другия си смартфон.

С това приложение можете да записвате различни събития, записани от камерата, за да можете да знаете какво се е случило, когато сте излизали от стаята си.

Как да направите мобилен телефон в видеонаблюдение с WardenCam

Помощни програми за приложения WardenCam360 - Домашна сигурност, ИЗТЕГЛЯНЕ на видео наблюдение

Друго приложение, което можете да използвате, за да направите своя смартфон CCTV, е WardenCam . Точно както преди, трябва да подготвите два използваеми смартфона.

Това, което трябва да направите първо, е да инсталирате приложението WardenCam на мобилен телефон с Android или iOS.

Точно като Alfred Camera, вие също можете да използвате това приложение безплатно. Стъпките, които трябва да направите, са същите като предишното приложение, банда!

Подробности Информация
Разработчик WardenCam360 - Домашна сигурност, видео наблюдение
Рейтинг 4,2 (49,667)
Размер Варира според устройството
Инсталирай 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Ако искате да намерите други приложения, които могат да превърнат вашия смартфон в видеонаблюдение, просто се отбийте в статията на Jaka по-долу, Добре!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е начинът, по който можете да превърнете вашия смартфон, Android или iOS, в CCTV. Но не забравяйте, не компенсирайте лоши неща като поставянето в стаята на гаджето ви!

По този начин можете да разберете какво се е случило със стаята или къщата, в която живеете в момента. Може да се записват страховити мистични събития!

Запишете резултатите от опита си в колоната за коментари по-долу, след като го опитате, банда! Късмет!